International website

Yritys lyhyesti

Westermo lyhyesti

Westermo suunnittelee ja valmistaa tietoliikennetuotteita kriittisiin järjestelmiin vaativiin ympäristöihin. Tuotteita käytetään sekä julkisessa infrastruktuurissa, kuten liikenteessä, vedessä ja energiantuotannossa sekä prosessiteollisuudessa, kuten kaivos- ja petrokemian alalla.

Tietoliikenteen tasovaatimukset teollisuustuotannossa kasvavat jatkuvasti, kun ymmärretään, että tarpeet poikkeavat yritysten muusta IT-maailmasta. Teollisuusympäristöissä toimintaympäristöt ovat kovat, odotettavissa olevat elinajat ovat yli 10 vuotta ja epäonnistumisen vaikutus voi johtaa liiketoiminnan horjuttamiseen. Nämä tekijät ovat johtaneet vaativaan ja nopeasti kasvavaan liiketoiminta-alaan.

Yhtiö kasvaa nopeasti ja sillä on tällä hetkellä yli 200 työntekijää ja maailmanlaajuinen myynti yli 50 miljoonaa euroa. Kaikki kehitys ja tuotanto sijaitsee Ruotsissa yhtiön tiloissa Stora Sundbyssä ja Västeråsissa.

Westermolla on myynti- ja asiantuntijatoimistoja ympäri Eurooppaa sekä Yhdysvalloissa, Singaporessa, Kiinassa ja Australiassa. Westermolla on myös useita kumppaneita, jotka sijaitsevat muilla avainmarkkinoilla ympäri maailmaa.

Westermo on Beijer-konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö.

Westermo-ryhmän tiedot

  • Perustettu vuonna 1975
  • Työntekijöiden määrä: 200+
  • 14 % R&D-kulut
  • Laaja IPR (Immateriaalioikeudet) -sisältö avainteknologioille
  • Joustava tuotanto huipputekniikan avulla
  • Myynti- ja tukitoimistot 11 maassa, myyntikumppanit monissa muissa

Maailman parhaat teollisuusverkot

Tietoliikenneverkot ovat muodostuneet kriittisen tärkeiksi päivittäisessä elämässämme. Lähes jokainen palvelu ja järjestelmä, johon luotamme, tukeutuu jonkinlaiseen verkkosovellukseen. Koska järjestelmät ovat kehittyneet ja niiden koko ja monimutkaisuus kasvaneet, katkoksia pidetään usein käytännössä väistämättöminä. Westermolla emme usko, että tilanteen pitää olla niin.  Olemme sitoutuneet tarjoamaan luotettavia ja vankkoja ratkaisuja, jotka maksimoivat verkon saatavuuden myös haastavimmille ja äärimmäisissä olosuhteissa sijaitseville toiminnoille.

Jennifer Mooney-Perrotta

Customer service, Westermo North America

Kysy lisää meistä

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.