Vastuullisuus

Hiilijalanjäljen pienentäminen

Westermo, kuten monet organisaatiot, on sitoutunut ympäristönsuojeluun. Sen lisäksi, että tarkkailemme omia ympäristövaikutuksiamme, teknologiamme avulla voimme auttaa  muita saavuttamaan tavoitteensa hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Etäkäyttöratkaisujemme avulla yritykset voivat vähentää matkustusta, jota aiheuttavat ylläpito- ja järjestelmäpäivitykset. Meillä on myös tekniikoita, jotka mahdollistavat nykyisen kaapelin uudelleenkäytön sekä nopeiden tietoliikenneyhteyksien ja vanhojen järjestelmien yhdistämisen uusimpiin IP-verkkoihin, jotta vanhoja laitteita voidaan edelleen käyttää.

Mallimme takaavat pienen virrankulutuksen, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt tuotteen elinkaaren aikana ja on siksi usein mukana hankkeissa, joissa toivotaan uusiutuvien energialähteiden osia.

Westermo on sitoutunut sellaisiin direktiiveihin kuin WEEE ja ROHS, joilla vähennetään ympäristövaikutuksia.

 

Konfliktimineraalien säännöt

Westermo on erittäin huolestunut ’Conflict Minerals’ –kysymyksistä, jotka liittyvät Kongon demokraattisen tasavallan itäisten ja ympäröivien alueiden mineraalien (ja muiden jalostettujen metallien) kaupankäyntiin. Tämä on johtanut aseellisiin konflikteihin, ihmisoikeusrikkomuksiin ja ympäristövahinkoihin. Kysymystä käsitellään Yhdysvaltain kongressin heinäkuussa 2010 hyväksymässä Dodd-Frank Wall Streetin uudistus- ja asiakasturvallisuuslaissa.

Westermo käyttää tuotteissaan tantaalia, tinaa ja kultaa. Jokaisella näistä metalleista on erityisiä sähköisiä ominaisuuksia jotka ovat välttämättömiä tuotteidemme toiminnan kannalta, eikä niitä voida korvata muilla metalleilla ja samalla säilyttää yhtä korkeatasoinen toiminnallisuus ja laatu asiakkaitamme varten.

Westermo on sitoutunut sosiaalisesti vastuulliseen toimitusketjuun Conflict Freehen, joka täyttää myös muut vaatimuskriteerit. Westermo ei osta suoraan sulatteilta tai kaivoksilta, mutta käyttämämme elektroniset komponentit sisältävät näitä metalleja. Siksi toimimme yhteistyössä suorien toimittajien kanssa, jotta voimme ymmärtää toimitusketjumme, määrittää komponenttien sisällä olevien metallien alkuperän ja vaatia näiden toimittajien vastuullista ostotoimintaa.

Työskentelemme edelleen yhdessä elektroniikkateollisuuden kanssa kokonaisuutena kohti vastuullisia ostokäytäntöjä ja tuemme asianmukaisia säännöksiä tänään ja tulevaisuudessa.

 

Jennifer Mooney-Perrotta

Customer service, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Vastuullisuus

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.