Laatu

Laadukkaat teollisuustuotteet

Ilman katkoja
Kaikki laitteet on suunniteltava siten, että viestintähäiriöt ja katkot eliminoidaan. Tähän päästään käyttämällä korkealaatuisia komponentteja, esimerkiksi pitkäikäisiä kondensaattoreita, ja testaamalla laitteita häiriöalttiissa ympäristössä.

Huoltovapaita
Tuotteemme on kehitetty kestämään haastavissa ympäristöissä ja olosuhteissa ilman huoltoa. Vahvan rakenteen lisäksi niissä ei koskaan ole komponentteja, joita on vaihdettava, kuten paristoja.

Haastavat ympäristöolosuhteet
Teollisuuslaitteita asennetaan tavallisesti muiden häiriöitä aiheuttavien laitteiden yhteyteen tai niiden läheisyyteen, esimerkkinä hitsauslaitteet tai raskaat koneet. Meillä on yli 30 vuoden kokemus tietoliikennelaitteiden suunnittelusta teollisuudelle ja käytämme tätä osaamista teollisuuslaitteiden kehittämisessä.

Laajennettu lämpötila-alue
Teollisissa sovelluksissa tarvitaan usein laajennettua lämpötila-aluetta. Takaamme toimivuuden käyttämällä korkealaatuisia komponentteja, joissa on laajempi lämpötila-alue, ja takuu koskee näin ollen sekä laitteistoja että liittimiä.

Mekaaninen suorituskyky
Teollisissa sovelluksissa laitteita asennetaan usein koneisiin, jotka liikkuvat tai tärisevät. Kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään suuria mekaanisia rasituksia. Mekaanisen luotettavuuden lisäksi laitteen asennustavalla on merkitystä, näin ollen valikoimassamme on erilaisia malleja mm. `räkeille´, DIN-kiskoille, pöydälle  ja niin kutsuttuja mini-modeemeja.

Tuotannon laadunvarmistus

Korkeimman laadun varmistamiseksi suoritamme useita testejä ja tarkastuksia valmistusprosessin eri vaiheissa.

Jennifer Mooney-Perrotta

Customer service, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Laatu

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.