Öljy ja kaasu

Verkkoratkaisut haastaviin ympäristöihin

Öljy- ja kaasuala ovat ensisijaisen merkittäviä globaalin talouden kehityksen kannalta. Alan jatkuva uudenaikaistaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voidaan ylläpitää öljytuotteiden saatavuus maailmanlaajuiseen kulutukseen. Tulevaisuuden automaatio ja tietoliikenne alan sisällä ovat keskeisiä asioita toiminnan tehokkuuden ja turvallisuuden parantamisessa. Kestävät laitteet, kuten Westermon Ethernet-kytkimet, ovat tärkeässä asemassa jalostamoissa, kemianlaitoksissa, offshore- ja onshore-öljylautoissa ja putkistoissa, koska niitä käytetään monien kompleksien ja kuljetustoimintojen seuraamiseen.

Energiayritykset tarkastelevat entistä tiiviimmin omia turvallisuusprosessejaan ja -määräyksiään, löytääkseen parannuskohtia ja työskennelläkseen työntekijöidensä ja ympäristön turvallisuuden varmistamiseksi. Öljy- ja kaasuteollisuus voi menestyä vain käyttämällä tuotevalikoimissaan huipputeknologiaa. Suurimmat öljy- ja kaasuyhtiöt luottavat Westermoon, joka pystyy suosittelemaan parasta ratkaisua tuotannon aikataulussa pysymisen varmistamiseksi haastavissakin ympäristöissä.

Unipetrol

Robust network solution at Czech petrochemical plant

Read the story

Sertifioitu toimimaan räjähdysherkässä ympäristössä

Öljy- ja kaasuteollisuudessa työskentelevät henkilöt operoivat usein vaarallisissa ympäristöissä, jotka ovat täynnä herkästi syttyviä komponentteja. Ilman räjähdysherkkyys voi johtua kaasuista, öljyusvasta, höyryistä tai tulenarasta pölystä. Kun nämä ainesosat konsentroituvat tiettyyn tasoon, yksikin kipinän lähde voi aiheuttaa tuhoisan räjähdykseen. Seurannaisvaikutuksia ovat sekä ihmishenkien menetys että materiaalin tuhoutuminen. Ennalta ehkäisemällä räjähdysvaaran aiheuttavan aineksen vapautumisen ilmaan sekä ennalta ehkäisemällä kipinän syttymisen ovat kaksi laajalti käytettyä keinoa pienentää riskiä käytettäessä ATEX tai IECEx -sertifioitua laitteistoa.

Pääasialliset sertifiointijärjestelmät sähköisille tietoverkoille vaaraa aiheuttavissa operaatioissa maailmanlaajuisesti ovat ATEX ja IECEx.

  • ATEX (Eurooppa, kansainvälinen hyväksyntä)
  • IECex (kansainvälinen)

Seuraavat maat ovat mukana IECEx -järjestelmässä:

Alankomaat, Brasilia, Etelä-Afrikka, Intia, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kiina, Korea, Kroatia, Malesia, Norja, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Singapore, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekin tasavalta, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat.

Rick Isenhower

Sales, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Öljy ja kaasu

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.