Luotettavat ja kestävät verkkoratkaisut rautateille

Rautateillä tarvitaan erittäin toimivaa tietoliikenneverkkoa. Mekaanisen kestävyyden lisäksi tuotteiden on oltava joustavia, turvallisia ja niiden on pystyttävä toimimaan yhdessä vanhempien tuotteiden rinnalla. Westermon WeOS-käyttöjärjestelmä, joka ohjaa Redfox-, Lynx-, Wolverine- ja Viper-tuoteperheitä, on kehitetty takaamaan luotettava toimintaympäristö ja tarjoamaan lisäksi ratkaisut tulevaisuutta varten.

Monenlaisia sovelluksia rautateille

Westermolla on monen vuoden kokemus sekä tietoliikenneteknologiasta että laitesovelluksista rautateillä. Westermo tarjoaa robusteja ja monipuolisia ratkaisuja ei-turvajärjestelmiin kuten hätäpuhelimiin, videovalvontaan, pistehuoltoon ja myös turvallisuusjärjestelmiin esimerkiksi lukitus- / signalointijärjestelmiin, junan havaitsemisjärjestelmiin jne.

 

 

Tietoturva raidevälitteisissä sovelluksissa

Rautatieverkostot ympäri maailmaa muuttuvat koko ajan kiireisimmiksi. Verkot, jotka voivat tarjota luotettavaa dataa, ovat ratkaisevan tärkeitä tehokkaan ja turvallisen liikennevirran ylläpitämiseksi. Westermo tarjoaa monipuolisia ratkaisuja luotettavan ja turvallisen viestinnän toteuttamiseksi rautatieliikenteessä.

 

 

Kestävä raidevälitteinen verkko

Westermon FRNT-rengasprotokollaa voidaan käyttää luomaan luotettava rengasratkaisu, joka pystyy tarjoamaan erittäin nopean vianilmaisun jopa hyvin suurissa verkoissa. Tämä on erityisen tärkeää raidevälitteisten verkkojen kannalta, sillä robusti ja luotettava tietoliikenne on elintärkeää tehokkaan ja turvallisen liikennevirran ylläpitämiseksi.

John Pavlos

Sales, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Ratkaisut

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.