Langattomat ratkaisut junissa

 

Joissakin junan sovelluksissa ei ole mahdollista käyttää verkkokaapeleita, esimerkiksi saadakseen liikkuvasta junasta tietoa asemille, muodostaakseen yhteys vaunusta toiseen ilman erikoisjunakytkintä verkkokaapeleille tai tarjotakseen internet-yhteys henkilöstölle ja matkustajille. Westermo voi tarjota erilaisia langattomia tuotteita, jotka voivat vastata näihin tarpeisiin.

Viestintä junista asemille

Rautatieverkostot ympäri maailmaa ovat yhä ruuhkaisempia. Reaaliaikaiset tiedot junan sijainnista, nopeudesta ja suunnasta ovat tulossa kriittisiksi tärkeiksi tehokkaan ja turvallisen liikennevirran säilyttämiseksi. Langattomien viestintälaitteiden RT-3x0-alue on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa tietoliikennettä liikkuvan junan ja asemien välillä.

Viestintä junasta junaan

Ratkaisut, joilla mahdollistetaan rautatievaunujen langaton kytkentä, poistavat tarpeen rekonstruoida junakytkimiä. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä kunnostushankkeissa, joissa langaton yhteys voi johtaa kustannustehokkaampaan ratkaisuun, joka pystyy käsittelemään myös suuria datanopeuksia.

Paremmat palvelut matkustajille

Viihde- ja Internet-yhteyksien tarjoaminen matkustajille ja henkilökunnalle on  junaoperaattoreille yhä tärkeämpää. Westermo voi tarjota robusteja WLAN-ratkaisuja näiden tarpeiden tyydyttämiseksi.

Garrett Riley

Train and trackside networks sales engineer

Kysy lisää aiheesta Langattomat ratkaisut
Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.