Kriittiset verkkoratkaisut

Missionkriittiset tietoverkot

Pyrkimys kannattavampaan liiketaloudelliseen tehokkuuteen ja suurempaan asiakastyytyväisyyteen yhdistyneenä haluun jättää yhä pienempi ympäristöjalanjälki luo uusia tietoverkkohaasteita monille yrityksille. Tietoliikenneverkot ovat keskeinen keskushermostojärjestelmä lähes kaikelle tärkeälle liiketoiminnalle, kuljetusratkaisuille ja palveluille, joihin luotamme. Tärkeiden tietoverkkojen tulee olla erittäin luotettavia. Ne tuottavat puhdasta juomavettä koteihimme ja työpaikoillemme, 24/7 sähkövirtaa käyttöömme, ylläpitävät jätevesijärjestelmiä, säännöllistä ja toimintavarmaa raideliikennettä, liikennevalvontaa, maailmanlaajuista tavaroiden merikuljetusta ja paljon muuta. On elintärkeää saada oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Järjestelmä, joka ei toimi moitteetta, on kallis käyttää ja ylläpitää, epämukava, vaarallinen ja ympäristöä vahingoittava.

SAMCA

Thermal solar power plants in Spain

Read the story

Missionkriittisten verkkojen varmistaminen

Elintärkeää tietoa kerätään vuorokauden joka sekunti tietoliikenneverkkojen reunoilla ja siirretään yritysten liiketoimintajärjestelmien ytimeen.  Ytimissä tehdyt päätökset voidaan sitten viestiä takaisin tietoverkkojen reunoille toimintojen kontrolloimiseksi. Ympäristöolosuhteet ovat haastavia verkon reunalla ja täten luotettavat, joustavat ja robustit ratkaisut ovat elintärkeitä.

Westermon kehittämä Edge Networks Solutions on tarkoitettu vastaamaan elintärkeiden tietoverkkojen luoman haasteen vaatimuksiin. WeOS-ohjelmisto, vankka laitteisto, teolliset hyväksynnät ja verkkotyökalut ovat Edge Network Solutions -periaatteiden kulmakiviä ja kun ne yhdistetään, ne muodostavat vastustuskykyisimmät ja vankimmat ratkaisut mihin tahansa tehtävään elintärkeissä tietoverkoissa.

 

Westermon WeOS-käyttöjärjestelmä toimittaa vastustuskykyisiä tietoverkkoja jokaisen sovelluksen erityistarpeisiin. Erittäin toimintavarmat Ethernet-kytkimet on suunniteltu ja testattu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa ja käyttämään vastustuskykyisiä tietoverkkoprotokollia sekä pienentämään tietoverkon kaatumisriskiä. Laaja määrä kansainvälisiä hyväksyntöjä ja sertifikaatteja takaavat sen, että Westermo-laitteita voidaan asentaa erityisiin teollisiin sovelluksiin. Verkkotyökalut yksinkertaistavat asennusta ja ylläpitoa sekä mahdollistavat turvallisen etäyhteyden verkon reunoille mistä päin maailmaa tahansa.

Jennifer Mooney-Perrotta

Customer service, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Kriittiset verkkoratkaisut

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.