Laajenna tietoverkkoasi reilusti yli Ethernetin normaalien rajojen

Westermo tarjoaa ratkaisut, joilla voit unohtaa ja ylittää totutut Ethernet-verkkotekniikassa käytetyt kuparikaapelien asettamat rajoitukset. Standardi Ethernet-tietoverkon siirtoraja on 100 metriä UTP –kuparikaapelia käyttäen. Wolverine Ethernet Extenders (jatkeet) on kehitetty, jotta sinulla olisi mahdollisuus ulottua paljon pidemmälle ja monella erityyppisellä kaapelilla.


Wolverine-sarja käyttää SHDSL kierteistä parikaapeliteknologiaa, joka luo nopean etäkytkennän kahden Ethernet-tietoverkon välille. Sen sijaan, että tarvitsee asentaa kuitu- tai radioyhteydet, SHDSL-teknologialla voidaan luoda kustannustehokas ratkaisu käyttämällä jo olemassa olevia kaapeleita. Tiedonsiirtonopeus 15.3 Mbit/s ja toiminnallinen etäisyys aina 15 kilometriin (9,3 mailiin) saakka voidaan saavuttaa alhaisemmilla datahinnoilla.


WeOS voi toimittaa tähän tuotekategoriaan ainutlaatuisen IP- turvatoiminnallisuuden esimerkiksi rakentamalla moniportaalisen delimilitarisoidun alueen (DMZ) käyttäen sisäistä palomuuriporttia. Etäturvapääsy tietoverkkoon voidaan varustaa salakoodatuilla erillisverkoilla (VPN). Sietokykyä voidaan vahvistaa luomalla Wolverine-rinki käyttäen FRNT-protokollaa tai OSPF-protokollaa, jolloin Wolverine voi olla osa yrityksen tietoverkkoa.

ENW

Westermo solution is contributing to enhanced cybersecurity and reduced lifecycle costs

Read the story

Philippe Thoumy

Sales, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Ethernet-verkon laajennus

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.