Valokuitukytkennät

Helpot teolliset valokuitukytkennät

Valokuitusolmujen määrän lisääntyminen on nähtävissä oleva selkeä suuntaus maailmantaloudessa. Valokuituratkaisuille on tunnusomaista immuniteetti sähkömagneettiselle säteilylle, kyky kytkeä laitteet maantieteellisesti laajojen alueiden yli, korkea tiedonsiirtonopeus sekä nopeat uudelleenkonfigurointiajat tietoverkkoringissä, mikä tekee valokuituratkaistuista erityisen houkuttelevia teollisuuden alalla.

Westermo on kehittänyt valokuitukonseptin, joka perustuu teollisuuden alan erityisvaatimuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteisto on suunniteltu vaativiin teollisiin ympäristöihin, se on helppo ylläpitää ja huoltaa ja sille on räätälöity joustavat tietoverkkoratkaisut teollisten sovellusten olosuhteisiin.

Valokuitutuotevalikoimamme sisältää ei-hallittavat ja hallittavat kytkimet, reititinmahdollisuudella varustetut kytkimet, laitepalvelimet, mediamuuntimet ja valokuitumodeemit. Lisäjoustavuutta saadaan tarjoamallamme laajalla valikoimalla kuituoptiikka lähetin/vastaanottimia, jotka ovat yhteensopivia kaikkien Westermo-tuotteiden kanssa, joissa on SFP-käyttöliittymä.

Nuri Shakeer

Network sales engineer

Kysy lisää aiheesta Kuituyhteydet
Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.