Valokuituratkaisut

Valokuituratkaisua sovelletaan yleensä tilanteissa, joissa normaali kuparikaapeli on riittämätön. Tietoverkon tulee esimerkiksi ulottua kuparikaapelin normaalien rajojen ylitse tai tietoverkko tulee johtaa vaativiin teollisiin ympäristöihin, joissa normaali standardi Ethernet- tai koaksiaalikaapeli ei ole sopiva.

 

Tietoverkko-topologiat

Laajan valokuituvalikoimamme avulla voit rakentaa minkä tyyppisen tahansa tietoverkko-typologian. Esimerkiksi tietoverkkorenkaat, joiden standardi on STP / RSTP tai meidän oman erikoisnopea FRNT-redundanssiprotokollamme, tähti-, multidrop-tietoverkot tai PPP-protokollan mukaiset kytkennät. Kuitukytkimemme ovat kokonaan hallittavissa reititysohjauksella, jossa on yksinkertaiset ratkaisut kompleksisiin tietoverkon tarpeisiin.

 

Tietoverkkosarjat

Tietoverkkosarjoihin on helppo asentaa meidän ODW-sarjakytkentämme avulla vankka ja toimintavarma ratkaisu valokuitukaapeliin. ODW-sarjakytkentä tukee useimpia yleisiä sarjaprotokollia, kuten RS-232, RS-422, RS-485 ja Profibus. Malleja on saatavissa tietoverkkorenkaaseen, multidrop-verkkoon sekä PPP-protokollan tietoverkkoon. Tietoverkkorenkaaseen voimme tarjota alle 1 ms:n uudelleenkonfigurointiajan 200 laitteen tietoverkoissa.

 

Yhdistä sarjakytkentä ja IP-pohjainen tietoverkko

Valokuitutuotevalikoimamme on täydellisen yhteensopiva mahdollistaen sarjakytkentöjen ja Ethernet-tietoverkkojen yhdistämisen. Sovelluksiin, jotka vaativat korkeaa käytettävyyttä ja korkeaa sietokykyä, voidaan yhdistää henkilökohtaiset tietoverkkorenkaat, jolloin satoja laitteita voidaan kytkeä renkaaseen uudelleenkonfigurointiajassa, joka jää alle 1 ms:n.

Nuri Shakeer

Network sales engineer

Kysy lisää aiheesta Ratkaisut
Yhteystiedot

Register to download


Thank you!

Something went wrong! Please try again later.