Legacy-yhteydet

Vankka turvallinen legacy-yhteys

Sarjaprotokollien käyttöä ollaan nopeassa tahdissa korvaamassa uudemmilla IP-pohjaisilla ratkaisuilla jopa teollisissa sovelluksissa. IP-pohjaisten tietoverkkojen hyödyt ovat käyneet selkeämmiksi; laitteiden välinen yhteentoimivuus, mahdollisuus käyttää yhteisiä kaapelirakenteita sekä yksinkertaistettu hallinta ja valvonta läpi uuden tietokoneohjelmiston ovat kiistattomia perusteluita legacy-järjestelmiä verrattaessa.
Käytössä on kuitenkin yhä laaja määrä legacy-järjestelmiä, jotka toimivat täydellisesti ja joilla työ saadaan tehtyä. Joillakin toimialoilla kohteen odotettu käyttöikä voi olla jopa 40 vuotta. Pitkillä investointisykleillä saatat altistua riskille laitteiston vanhentumiseen ja siihen liittyviin vanhanaikaisen teknologian ylläpitokustannuksiin, tai pahimmillaan seurauksena voi olla tuotannon pysähtyminen.

Vankalla turvallisella legacy-yhteydellä on helppo säilyttää investointiesi arvo monta vuotta eteenpäin. Ratkaisumme avulla voit siirtyä pehmeästi legacy- sarjaprotokollien käytöstä tulevaisuudessa kestävään IP-pohjaiseen järjestelmään työskentelyjärjestelmää keskeyttämättä.

Benjamin Campbell

Tech Support, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Legacy-yhteydet

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.