Kurssitiedustelu

Saadaksesi parhaan hyödyn Sertifioitu insinööri -kurssista sinulla tulee olla hyvät perustiedot TCP/IP-osaamisesta ja verkkotyöskentelystä. Tarjoamme sinulle ilmaisen online-koulutuksen, jolla voit valmistautua työpajaan. Kun lähetät hakemuksesi koulutukseen, saat pääsyn neljään Webex- esitykseen, joista jokainen kestää tunnista kahteen.

Varaa paikkasi yhdestä alla mainitusta kurssista. Westermo tarjoaa kaksi erilaista kurssia, joista löydät lisätietoa kurssiohjelmasta. Kurssin hinta on 2 000 € ja se tulee maksaa 30 päivän kuluessa kurssin aloittamisesta.  Kurssin hintaan sisältyvät opetus, kurssimateriaalit, ohjelmiston käyttö, tietokoneet ja muu tekninen ja asianmukainen kurssiin kuuluva laitteisto. Westermo tarjoaa koulutettavilleen myös lounaan sekä virvokkeita aamu- ja iltapäivätauoilla. Kurssimaksu ei sisällä majoitusta, matkoja tai muita kuluja, joita kurssille osallistuminen saattaa edellyttää.

Part 1, on site, Westermo Head Office, Stora Sundby, Sweden

I would like access to the Basic Online Training
Reserve me a place in Westermo Certified Engineer training
Contact information

This form requires you to enter personal information. You can read how we use and manage your information in our privacy policy.

Dakota Diehl

Tech Support, Westermo US

Kysy lisää aiheesta Kurssikysely
Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.