Kurssitiedustelu

Saadaksesi parhaan hyödyn Sertifioitu insinööri -kurssista sinulla tulee olla hyvät perustiedot TCP/IP-osaamisesta ja verkkotyöskentelystä. Tarjoamme sinulle ilmaisen online-koulutuksen, jolla voit valmistautua työpajaan. Kun lähetät hakemuksesi koulutukseen, saat pääsyn neljään Webex- esitykseen, joista jokainen kestää tunnista kahteen.

Varaa paikkasi yhdestä alla mainitusta kurssista. Westermo tarjoaa kaksi erilaista kurssia, joista löydät lisätietoa kurssiohjelmasta. Kurssin hinta on 2 000 € ja se tulee maksaa 30 päivän kuluessa kurssin aloittamisesta.  Kurssin hintaan sisältyvät opetus, kurssimateriaalit, ohjelmiston käyttö, tietokoneet ja muu tekninen ja asianmukainen kurssiin kuuluva laitteisto. Westermo tarjoaa koulutettavilleen myös lounaan sekä virvokkeita aamu- ja iltapäivätauoilla. Kurssimaksu ei sisällä majoitusta, matkoja tai muita kuluja, joita kurssille osallistuminen saattaa edellyttää.

* Indicates a required field
Basic online training
Your contact details

By submitting your request for training, you agree that we may contact you to process your request and that your personal data will be handled in accordance with Westermo's privacy policy.

Jennifer Mooney-Perrotta

Customer service, Westermo North America

Kysy lisää aiheesta Kurssikysely

Ole hyvä ja syötä viesti

Ole hyvä ja tarkista sähköpostiosoite

Ole hyvä ja tarkista puhelinnumero

Yhteystiedot

Please enter your email to download the file


Thank you! An email is on its way to your inbox.

Something went wrong! Please try again later.